Tapahtumat

Täältä löydät kaikki Tikkurilan järjestämät tapahtumat. Jos haluat kuulla niistä ensimmäisten joukossa, klikkaa "Ota yhteyttä" painiketta ja jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä heti kun uusia tapahtumia järjestetään.

Ota yhteyttä

Puupäivä 2020

5.11.2020 Webinaari

Vuoden Puupäivä järjestetään webinaarina torstaina 5.11. klo 8.30 alkaen.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös ePuu-seminaari, joka esittelee julkisten rakennushankkeiden kuten koulujen ja päiväkotien tilaajille ja suunnittelijoille tarkoitettua ePuu-palvelua. 

Puupäivästä löytyy lisää tietoa tapahtumasivustolla www.puupaiva.com.

Puun terveysvaikutukset, uusimpia tutkimustuloksia

9.11.2020 Webinaari

Vanhoja puun fysiologisia, psykologisia sekä osin fysikaalisia  ominaisuuksia ja puun vaikutuksia asukkaan terveyteen ja viihtyvyyteen on tutkittu ympäri maailman.

Puutuoteteollisuus ry järjestää seminaarin, jossa esitetään katsaus juuri valmistuneisiin ja osin myös vielä jatkuviin tutkimuksiin.

Lue lisää Puuinfon sivuilta https://puutuoteteollisuus.fi/ajankohtaista/tapahtumat

tai ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä.

Julkisivun värin valinta

7.2.2020 Helsinki

Koulutuksen aiheena ovat Tikkurilan värikartat ulkokäyttöön sekä seikat, jotka tulee ottaa huomioon ulkoväriä suunniteltaessa. Webinaarin pituus n. 9 min.

Tikkurila Akatemia

Useita
Tikkurila Akatemia tarjoaa ammattilaisille kohdistettua pintakäsittelyalan koulutusta. Koulutusaiheet käsittelevät laajasti pintakäsittelyä eri näkökulmista ammattikuntaryhmät huomioiden. Monipuolisissa koulutuksissa on tarjolla tuorein tieto selkeässä paketissa esitettynä.

Webinaarit

Useita
Webinaarit ovat helppo ja nopea tapa oppia uutta. Ajankohtaiset Tikkurila Akatemian webinaarit löydät tältä sivulta.