Puun palosuojaus

Tikkurilan huippuluokan vesiohenteiset palosuojamaalit ja -lakat puulle ulko- ja sisäpinnalle

Tervetuloa!

Etsitkö palosuojatuotetta, jolla on puumateriaalien korkein mahdollinen paloluokitus? Tukes testautti yhdeksän eri tuotetta, ja luokitteli Fontefire WF:n paloluokkaan B-s1, d0.

--> Lue koko artikkeli tästä.

Fontefire WF:n ja muihin Tikkurilan puun palosuojatuotteisiin pääset tutustumaan rullaamalla alaspäin.

Palosuojamaalausyhdistelmät

UUTUUS: Vesiohenteinen kahteen kertaan pintamaalattu palosuojamaalausyhdistelmä puupinnoille

Tikkurilan uusi vesiohenteinen palosuojamaalausyhdistelmä puupinnoille mahdollistaa ulkoverhouksen pintamaalauksen kahteen kertaan ja täyttää puumateriaalin korkeimman palosuojaluokan (B-s1, d0) vaatimukset. 

Yhdistelmä koostuu Fontefire WF palosuojamaalista, Ultra Pro WF-M välimaalista ja Ultra Pro WF 10 pintamaalista. Väli- ja pintamaalin voi sävyttää tuhansiin eri värisävyihin, jolloin turvallisuus ja rakennuksen estetiikka kulkevat käsi kädessä.

Tutustu tuotteisiin:

Palosuojamaalit

Fontefire WF palosuojamaali puurakenteiden palosuojaukseen

Fontefire WF on vesiohenteinen palosuojamaali puupinnoille parhailla mahdollisilla palosuojausominaisuuksilla. Palotilanteessa se muodostaa eristävän kerroksen puun päälle. Maali täyttää vaaditut puurakentamisen palosuojamääräykset.

Lue lisää

Palosuojalakat

Fontefire WF Clear - Palosuojalakka sisätilojen puupinnoille

Fontefire WF Clear on vesiohenteinen lakka, joka on suunniteltu suojaamaan sisätilojen puupintoja. Se korostaa puun kauneutta, ja mahdollistaa sen, että puuta voidaan käyttää paloturvallisuuden osalta tiukimmin säädeltyjen tilojen, kuten sairaalojen ja koulujen, sisustuksessa.

Lue lisää

Akvilac WF 10 - Kemikaalin kestävä pintalakka palosuojalakan päälle

Akvilac WF 10 on vesiohenteinen, yksikomponenttinen lakka sisäpinnoille. Se lisää palosuojalakatun pinnan kemikaalinkestävyyttä. Akvilac WF 10 ja Fontefire WF Clear lakka tarjoavat yhdessä käytettynä B-s1, d0 -paloluokituksen.

Lue lisää